Info: B&B Boomken’s Ranch en Cabaña Bonanza

Wij willen graag dat uw verblijf naar uw verwachting is! Dat kan alleen als u weet wat u kunt verwachten.
We verzoeken u daarom het reglement te lezen.
Bij de bevestiging van de offerte/boeking tekent u dat u het reglement heeft gelezen en u hiermee akkoord gaat.


Onze B&B kamers;

-Romantische 2-persoons kamer met ensuite badkamer en eigen ingang. Minimale verblijfsduur in het weekend is 2 nachten. Op doordeweekse dagen kunt u in deze kamer ook 1 nacht verblijven.
(Deze kamer bevindt zich op de begane grond (2 traptreden boven maaiveld)

-Luxe wellness/bios suite met vloerverwarming die koelt in de zomer en verwarmt in de winter en regelbare ventilatie (Deze kamer bevindt zich in het souterrain)
Minimale verblijfsduur in het weekend is 2 nachten. Op doordeweekse dagen kunt u in deze kamer 1 nacht verblijven.

Inchecken in de B&B kan va 16:00/22:00

Soms ontstaan er ook in het weekend wat gaten tussen de boekingen waardoor het mogelijk wordt bij uitzondering 1 nacht te boeken. Hiervoor kunt u altijd even contact opnemen benboomkensranch@hotmail.com


Het chalet (Cabana Bonañza) wordt in uitbreiding op onze B&B verhuurd voor 2 personen als vakantiewoning. (Min 2 nachten.) Een ontbijt is optioneel bij te boeken. (10,- p.p.p.d.)
Honden (max 2 grote of 3 kleine) zijn na overleg in het chalet van harte welkom. (zie Toeslag)

Inchecken in het chalet kan va 16:00/22:00


Reglement

1 A- De huurovereenkomst is pas definitief na (online) tekenen offerte.

1 B- Na goedkeuring, ontvangt u automatisch de factuur per e-mail (“Money Bird”)

1 C- U kunt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen via ideal betalen. (Ook last minute boekingen dienen vooraf betaald te zijn) Voor buitenlandse gasten waarbij met IDEAL betalen niet lukt u kunt het bedrag vooraf overmaken op IBAN: NL97.INGB.0006.8771.26 Bic code: INGBNL2A T.A.V. B&B Boomken’s Ranch o.v.v. uw naam. (Of op aanvraag is betalen met creditcard mogelijk)

1 D- Boekingen gemaakt door een tussenpersoon worden hierbij geattendeerd dat diegene zelf verantwoordelijk is voor de aangegane overeenkomst/betaling. Boekt u een kamer voor iemand anders? Geen probleem. Maar we ontvangen wel graag de contact gegevens en verwachte aankomsttijd van de gast(en).

1 E- Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen. Binnen 14 dagen voor aanvang reservering bent u 50% van het volledige bedrag verschuldigd. 7 Dagen voor aankomst bent u het volledige bedrag verschuldigd. Binnen deze termijn is restitutie is niet mogelijk! Dit omdat het zo kort vooraf lastig wordt de accommodatie nog te verhuren.
(We attenderen u om onnodige onkosten te voorkomen op een doorlopende reisverzekering!)

1 F- De Houtgestookte hottub is s’avonds (mits beschikbaar) privé bij te boeken. U kunt deze tot minimaal 1 dag vooraf reserveren. Het dragen van badkleding is verplicht! Badjassen en handdoeken zijn inbegrepen. Slippers dient u zelf in te voorzien.

1 G- Naakt/topless recreëren is op ons terrein niet toegestaan.

1 H- Finse Sauna is uitsluitend bij te boeken voor de gasten die verblijven in de wellness suite. De huur hiervan is privé (Badkleding niet verplicht)
-Gasten van de “romantische 2 persoonskamer” en “het chalet” kunnen tussen de boekingen, voorafgaand of tijdens uw verblijf het Spa arrangement met jacuzzi en sauna extra bijboeken. Zie voor meer info: http://boomkensranch.nl/home/en/prices/

Info gasten B&B Boomken’s Ranch & Boomken’s Cabaña Bonanza

2 A- We vragen u onze inchecktijden te respecteren. Het is vooraf mogelijk een vroege check-in vanaf 13:30 of late check-out tot 12:00 tegen een toeslag van totaal €30,-)

2 B- Om praktische redenen is het helaas niet mogelijk uw voertuig/bagage eerder dan de inchecktijd te komen brengen.

2 C- Gasten mogen niet zonder toestemming van de beheerder en zonder bijbetaling “bezoek” ontvangen in uw kamer/suite of het chalet of gebruik maken van de faciliteiten.
Om onze veiligheid en de privacy van de andere gasten te garanderen.

We willen we uiteraard graag weten wie er zich op ons terrein en in ons huis bevindt.

2 D- Huurders dienen geluidsoverlast te voorkomen.

2 E- Eten laten bezorgen (thuisbezorgd) is om praktische redenen niet mogelijk. Sterk geurend voedsel in onze B&B is niet toegestaan! Dit omdat geurtjes onprettig zijn voor de gasten die na u in zullen checken. Denk hierbij aan knoflook, friet, sushi etc…

2 F- Er mag binnen niet gerookt worden. As en peuken graag buiten in de asbak. Niet in de vuilnisbak ivm brandgevaar.

2 G- Kaarsen zijn in de kamers/chalet om veiligheidsredenen niet toegestaan. Wij bieden u daarom oplaadbare led lampjes aan.

2 H- Kampvuur is toegestaan buiten in de vuurschaal.

2 I- Het is verboden in de wei/stal van de dieren te komen. Of ze eten te geven.

2 J- I.V.M. trap treden is onze B&B minder geschikt voor mindervaliden.

2 K- Onze B&B en chalet zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn bij ons meer dan welkom.

2 L- In geen geval achten wij ons aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.

2 M- U bent tijdens uw verblijf verantwoordelijk voor de sleutel en afstandsbediening van de poort. Ook bent u verantwoordelijk deze bij vertrek achter te laten. Mocht deze zoek raken zullen de kosten van vervanging in rekening worden gebracht.


Uw kamer/chalet dient na vertrek netjes en opgeruimd achtergelaten te worden.
Voor het chalet geldt dat de vaat moet zijn afgewassen, honden drollen opgeruimd. Afval gescheiden. Mocht het niet netjes achtergelaten zijn, worden achteraf extra schoonmaakkosten in rekening gebracht!

Er kan altijd iets stuk gaan tijdens uw verblijf. Dit gebeurd meestal per ongeluk! Iedereen is daarvoor verzekerd. Maar u bent wel verplicht dit te melden! Mocht direct na uw verblijf geconstateerd worden dat er onverhoopt iets stuk is gegaan of vermist worden worden de kosten voor vervanging/reparatie hiervan bij u gedeclareerd!


Info voor gasten met paarden/honden
Honden (max. 2 grote of 3 kleine) zijn na overleg van harte welkom in het chalet!                                   

In het chalet is een restaurantlijst aanwezig met daarop aangegeven waar honden welkom zijn en een infomap met alle praktische info, hondvriendelijke restaurantlijst en losloopgebieden.                                  

U heeft een prive omheinde tuin (120cm. h.) Ons terrein van 35000m is ook omheind. Onze paarden staan achter een houten hek met stroom. En onze prive tuin is ook omheind om te voorkomen dat de honden elkaar zonder toezicht treffen.

Honden en paarden dienen; geënt, gezond, ontwormd, behandeld tegen vlooien/teken te zijn.

-Honden mogen buiten uw privé tuin ook los lopen op ons erf mits u er zelf bij bent. Honden mogen uiteraard niet bij de paarden komen.                                                                                  -Uw hond dient niet voor overlast te zorgen. (aanhoudelijk blaffen)
-Honden mogen niet alleen achterblijven in het chalet, de tuin of uw auto op ons terrein als u ons terrein verlaat. (Dit voor het welzijn van uw dier en om mogelijke schade, overlast te voorkomen.) Het is uiteraard geen probleem als de hond(en) in het chalet zijn en u geniet van een avondje hottub.
-Honden mogen niet zonder dekens op de nieuwe meubelen. Als de hond gewend is in bed/bank te slapen dient u zelf voor al het beddengoed (dekbed, hoeslakens, kussens en overtrek) en dekens voor op de bank te zorgen. i.v.m. slijtage & hygiëne voor andere gasten. Graag even vooraf doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Word dit niet nageleefd worden de stomerij kosten in rekening gebracht!
-Vanzelfsprekend moet ontlasting in de tuin worden opgeruimd.
-U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die uw dier veroorzaakt.

Info Ruiters

Wij beschikken helaas niet over les of leasepaarden.
Voor buitenritten in het Mastbos verwijzen we u graag door : http://www.stalhouderij-hetfjordenpaard.nl/ 06-52151327

Paarden logeren bij ons in een ruime paddock met gras, water en hooi. Er zijn een paar Ruiter routes aanwezig.                                                                                                                             We rekenen 7,50 p.p.p.d. Mits u zelf dagelijks de mest ruimt.
We beschikken niet over een (schuil)stal voor logeerpaarden. Uw paardrijspullen kunt u het beste opslaan in uw trailer op ons afgesloten terrein.
Het is helaas niet toegestaan mee naar binnen te nemen i.v.m. geurtjes en hygiëne.

-Voor de logeerpaarden geldt dat ze geen contact mogen maken met onze paarden.
-Wij achten ons in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die uw dier op wat voor manier dan ook zou kunnen oplopen of veroorzaken tijdens uw verblijf.
-U bent zelf verantwoordelijk voor uw spullen. Wij achten ons in geen geval aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw spullen.


Mocht u of uw gezelschap ons vooraf overlegde reglement niet nakomen of voor overlast zorgen voor ons of onze gasten zijn wij ten aller tijden bevoegd u te vragen per direct te vertrekken. Restitutie is in dit geval niet mogelijk!

Met gegronde reden is B&B Boomken’s Ranch bevoegd een boeking te annuleren.
Uiteraard krijgt u in dit geval het volledige bedrag vergoed. En wordt er meegedacht aan een passende oplossing.

Wij proberen het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Mocht er tijdens uw verblijf iets niet naar wens zijn, horen we het graag ter plaatse. Zodat we er wellicht direct iets aan kunnen doen.