Wellness Suite

Verblijf in onze luxe Wellness/Bios Suite:

De prijs op basis van 2 personen , 2 nachten is €220,- per nacht. (Wo/Vr - Vr/Zo)

De prijs is incl. BTW en toeristenbelasting: We verhuren de suite van Woensdag 16:00/Vrijdag 10:30 en van Vrijdag 16:00/Zondag 10:30) De prijs is incl. Ontbijt, badhanddoeken, badjassen, bedlinnen, bioscoop, onbeperkt gebruik XXL jacuzzi en 4u Finse sauna, BTW en toeristenbelasting.

NIEUW!! Op verzoek is de suite uitsluitend 1 nacht te boeken van Maandag 16:00 / Dinsdag 10:30 of Dinsdag 16:00 / Woensdag 10:00 mits beschikbaar) Toeslag 1 nacht 40,-  Dit is voor 2 personen. Incl. ontbijt & badproducten. Gebruik: badhanddoeken, badjassen, bedlinnen, bios, jacuzzi en 2u Finse sauna BTW en toeristenbelasting. 

Boomken’s Cabaña Bonanza (Chalet)

Ons chalet "Boomken's Cabana Bonanza" wordt verhuurd voor een weekend, week of midweek voor maximaal 2 pers. De houtgestookte hottub is inbegrepen (badkleding verplicht). Deze is gevuld bij aankomst. En er ligt hout voor u klaar om hem zelf te verwarmen.

Weekend (2 nachten Vr/Zo) 275,- Lang weekend (3 nachten Vr/Ma) 375,-

Midweek (4 nachten Ma/Vr) 400,-

Week (7 nachten Vr/Vr) 750,-

Prijzen zonder huur hottub:

Weekend (2 nachten Vr/Zo) 220,- Lang weekend (3 nachten Vr/Ma) 300,-

Midweek (4 nachten Ma/Vr) 350,-

Week (7 nachten Vr/Vr) 600,-

1 losse avond huur hottub 39.95 (Zelf verwarmen met hout. Inbegrepen)

Alle prijzen zijn incl. BTW, Toeristenbelasting, badhanddoeken en bedlinnen. Excl. Eindschoonmaak kosten 50,-

(De hottub is uitsluitend te gebruiken door gasten die verblijven in het chalet!! let op!! De hottub is inbegrepen op de boekingen die geplaatst zijn na 2 Nov 2020. Voor de eerder geplaatste boekingen verwijzen we u naar de originele factuur/boekingsbevestiging. Als u deze alsnog wilt bijboeken tegen bijbetaling van het verschil kan dat door een mail te sturen benbboomkensranch@hotmail.com)

Optioneel bij te boeken

Sup board huren We verhuren onze 2 boarden voor gasten en niet gasten.

U krijgt het board mee met alle toebehoren in een tas (rugzak). Toebehoren zijn: supboard, Handmatige pomp, elektrische pomp, enkelriem, peddel (enkel of dubbel), Zitje (zodat u altijd ook zittend kunt paddelen), grote vin (naast de 2 kleine vinnen. Deze zitten vast voor extra stabiliteit) Zelfs een waterdichte tas en een waterdicht (drijvend) telefoonhoesje zijn in de huur inbegrepen. U kunt gaan suppen waar u wilt.  We verhuren 4u 25.- per sup. Dag 35,- per sup. weekend (of 2 dagen) met of zonder zitje  zodat u altijd ook zittend kunt peddelen 55,- P.P. Midweek 65,- P.P. Week 75,-

U huurt het board om mee te nemen. Dus zonder les. En op eigen risico. Download de app WANNAsup voor alle info en routes. In de filmpjes wordt duidelijk uitgelegd hoe alles werkt zodat u zich goed kunt voorbereiden. Bij ons in de buurt kunt u suppen bij de Galderse meren, De Aa of Weerijs, in Etten-Leur, Breda etc.

Mail voor reservatie. benbboomkensranch@hotmail.com

Fietsenhuur Tijdens uw verblijf fietsen bij te huren? We verhuren zelf geen fietsen maar kunnen dit wel als service voor u regelen.  Dit word echter uitbesteed wij regelen dit graag voor u zodat wij weten wanneer er fietsen bezorgd worden. U huurt een gewone fiets voor €10,- p.p.p.d. Een elektrische fiets voor 25,- per dag. Excl. haal en breng kosten 5,- per bestelling

Honden

Info voor de hondeneigenaren:
Honden (max 2) zijn meer dan welkom in ons chalet. (Cabana Bonanza) Helaas is een hond meenemen naar onze wellness suite niet toegestaan.
Het chalet heeft een afgezette tuin met houten schapenhek van 120cm hoog. Honden verblijven gratis mits u het chalet stofzuigt en de tuin controleren op ongelukjes voor vertrek. Honden mogen niet op het bed slapen. En niet alleen achterblijven in het chalet! Samen uit samen tuis.
Lijst met restaurants waar honden welkom zijn en plattegrond met honden losloop gebieden aanwezig)

We verhuren helaas geen paarden! Daarvoor verwijzen we u graag door naar onderstaande links; 

Voor paardrijles of buitenritten:
http://www.stalhouderij-hetfjordenpaard.nl/
http://www.manegehoevegalderzicht.nl/lessen.html