Info: B&B Boomken’s Ranch en Cabaña Bonanza

Wij willen graag dat uw verblijf naar uw verwachting is! Dat kan alleen als u weet wat u kunt verwachten.
We verzoeken u daarom het reglement te lezen.
Bij de bevestiging van de offerte/boeking tekent u dat u het reglement heeft gelezen en u hiermee akkoord gaat.

Wellness suite (Dit betreft een B&B accommodatie in onze woning. Geen honden toegestaan)

-Luxe wellness/bios suite met vloerverwarming die koelt in de zomer en verwarmt in de winter en regelbare ventilatie (Deze kamer bevindt zich in het souterrain) Minimale verblijfsduur is 2 nachten. Wo/Vr of Vr/Zo Op Maandag of Dinsdag is de suite voor 1 dag te boeken (tegen toeslag)

Inchecken in de Wellness/Bios suite en Cabana Bonanza kan tussen 16:00/18:00 (later inchecken alleen in overleg)    Uitchecken op vrijdag voor 10:30 Op zondag tot 12:00                                

We vragen u onze in/uit checktijden te respecteren. De B&B wordt door 1 persoon gerund. De tijd tussen de boekingen is hard nodig om de accommodaties weer gereed te maken. Naast de onderhoud van ons terrein en dieren.

Het chalet (Cabana Bonañza) U logeert in een luxe vakantie huisje met privé hottub op ons terrein van 35000M met uitzicht op onze paarden.

Het chalet wordt verhuurd voor een weekend (Vr 16:00/Zo 12:00) Lang weekend (Vr 16:00/ma 10:30), week (Vr 16:00/Vr 10:30 of Ma 16:00/Ma 10:30) of midweek (Ma 16:00/Vr 10:30)

1 Hond is na overleg in het chalet van harte welkom. (Zie info gasten met honden.)

Reglement

1 A- De huurovereenkomst is pas definitief na betaling.

1 B- Na goedkeuring, ontvangt u automatisch de factuur per e-mail (“Money Bird”)

1 C- U kunt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen via ideal betalen. (Ook last minute boekingen dienen vooraf betaald te zijn) Voor buitenlandse gasten waarbij met IDEAL betalen niet lukt u kunt het bedrag vooraf overmaken op IBAN: NL97.INGB.0006.8771.26 Bic code: INGBNL2A T.A.V. B&B Boomken’s Ranch o.v.v. uw naam.

1 D- Boekingen gemaakt door een tussenpersoon worden hierbij geattendeerd dat diegene zelf verantwoordelijk is voor de aangegane overeenkomst/betaling. Boekt u een kamer voor iemand anders? Geen probleem! Maar we ontvangen wel graag de contact gegevens en verwachte aankomsttijd van de gast(en). Voorkeur gaat uit naar een kado-bon zodat de ontvanger zelf de datum en wensen kan doorgeven. 

1 E- Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen. U kunt tot 21 dagen vooraf kosteloos annuleren/verzetten. Binnen 21 dagen voor aanvang reservering bent u 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Binnen 14  Dagen voor aankomst bent u het volledige bedrag verschuldigd. Binnen deze termijn is restitutie is niet mogelijk! Dit omdat het zo kort vooraf lastig wordt de accommodatie nog te verhuren.
(We attenderen u om onnodige onkosten te voorkomen op een doorlopende reisverzekering!)                               

We willen u erop attenderen dat we ook in deze onzekere tijden we ons houden aan onze annuleringsvoorwaarden.

1 F-De Hout gestookte hottub De hottub is alleen toegankelijk voor gasten van ons chalet (Cabana Bonanza) onbeperkt inbegrepen. Deze faciliteit is dus niet bij te boeken voor gasten van de wellness suite! U mag de hottub dagelijks zelf verwarmen met hout. Hout  is naar redelijk verbruik inbegrepen. Houdt rekening met een stooktijd van minimaal 3 uur. (ligt aan de buitentemperatuur) Badkleding is verplicht! Douchen voor gebruik is verplicht i.v.m. hygiëne. Het water wordt na elk verblijf ververst. (Dus niet dagelijks)

1 G- Naakt/topless recreëren is op ons terrein niet toegestaan.

1 H- Finse Sauna hoort bij de faciliteiten van onze wellness-suite. En is niet toegankelijk voor gasten van de andere accommodatie. Deze is bij verblijf van 2 nachten 4uur aansluitend inbegrepen. Bij 1 nacht is dit 2 uur.

Info gasten B&B Boomken’s Ranch & Boomken’s Cabaña Bonanza

2 A- Om praktische redenen is het helaas niet mogelijk uw auto/bagage eerder dan de inchecktijd te komen brengen. Ons gehele terrein is afgesloten. U krijgt bij het inchecken een afstandsbediening, die u bij het uitchecken weer mag inleveren.

2 B- U logeert in onze B&B op ons afgesloten privé terrein. Om onze veiligheid en de privacy van u, ons en de andere gasten te garanderen. Is het niet toegestaan “bezoek” te ontvangen in uw kamer/suite of het chalet of gebruik maken van de faciliteiten.

2 C- Huurders dienen geluidsoverlast te voorkomen.

2 D- Eten laten bezorgen (thuisbezorgd) is om praktische redenen niet toegestaan. Sterk geurend voedsel in onze B&B en chalet is niet toegestaan! Dit omdat geurtjes onprettig zijn voor de gasten die na u in zullen checken. Denk hierbij aan knoflook… Voor de wellness suite geldt dat dineren in de saloon (ontbijtruimte) of buiten. Niet in de suite.

2 E- Er mag binnen niet gerookt worden. As en peuken graag buiten in de asbak.

2 F- Kaarsen zijn in de kamers/chalet om veiligheidsredenen niet toegestaan.

2 G- Kampvuur is toegestaan buiten in de vuurschaal of buitenhaard. Mits het weer het toelaat.

2 I- Het is verboden in de wei/stal van de dieren te komen.

2 J- I.V.M. trap treden is onze B&B minder geschikt voor mindervaliden.

2 K- Onze B&B en chalet zijn niet geschikt voor kinderen. (18+) We willen graag de luxe en rust waar gasten voor komen kunnen waarborgen.

2 L- In geen geval achten wij ons aansprakelijk voor verlies of diefstal of beschadiging van uw bezittingen.

2 M- U bent tijdens uw verblijf verantwoordelijk voor de sleutel en afstandsbediening van de poort. Ook bent u verantwoordelijk deze bij vertrek achter te laten. Mocht deze zoek raken zullen de kosten van vervanging (80,-) in rekening worden gebracht.

2 N- Er kan altijd iets stuk gaan tijdens uw verblijf. Dit gebeurd meestal per ongeluk! Iedereen is daarvoor verzekerd. Maar u bent wel verplicht dit te melden! Mocht direct na uw verblijf geconstateerd worden dat er onverhoopt iets beschadigd zijn, stuk gegaan of vermist worden worden de kosten voor vervanging/reparatie hiervan bij u gedeclareerd!

2 O- Om bovenstaande redenen is Massageolie helaas niet toegestaan in onze B&B. Om olie op de meubelen en het bedlinnen te voorkomen!

Uw suite/chalet dient na vertrek netjes en opgeruimd achtergelaten te worden.
Voor het chalet geldt dat de vaat moet zijn afgewassen, honden drollen opgeruimd.

Afval kunt u gescheiden verpakt in zakken in de kliko’s bij de poort deponeren. Mocht het niet netjes achtergelaten zijn, worden achteraf extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Info voor gasten met honden
1 hond is na overleg van harte welkom in het chalet. (Met uitzondering voor reuen van eind Oktober/half November i.v.m. met onze hond die dan loops is.)                                                    We verwachten van alle gasten (ook gasten met honden) dat zij met respect met onze spullen omgaan en het chalet netjes achterlaten!

-Honden dienen; schoon, geënt, gezond, ontwormd, behandeld tegen vlooien/teken te zijn.                                       

-Honden mogen uiteraard niet op het bed slapen!! i.v.m. hygiëne en beschadiging van ons beddengoed.                                                                                                                                          Graag de bank goed afdekken als de hond op de bank slaapt. En hem afdrogen als hij vies en nat is voor u hem binnen laat.

In het chalet is een restaurantlijst aanwezig met daarop aangegeven waar honden welkom zijn en een info map met alle praktische info, hond vriendelijke restaurantlijst en losloopgebieden.

-U heeft een privé omheinde tuin (120cm. h.) Op ons terrein van 35000m. Onze tuin grenst een stukje aan die van het chalet. Deze is ook omheind om te voorkomen dat de honden elkaar zonder toezicht treffen. Onder het chalet is het afgezet met schapengaas. Erg kleine hondjes zouden hier kunnen ontsnappen en zo in onze tuin terecht kunnen komen.

-Buiten uw privé tuin op ons terrein graag uw hond aangelijnd houden. Dit om te voorkomen dat honden in de wei bij onze dieren komen en om ongemak van de andere gasten te voorkomen.

-Uw hond dient niet voor overlast te zorgen. (aanhoudelijk blaffen)

-Honden mogen niet alleen achterblijven in het chalet of tuin als u ons terrein verlaat. (Dit voor het welzijn van uw dier en om mogelijke schade, overlast te voorkomen.) Het is uiteraard geen probleem als de hond(en) in het chalet/tuin zijn als u geniet van een avondje hottub.

-Als vanzelfsprekend moet ontlasting in de tuin worden opgeruimd.

-U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die uw dier veroorzaakt.

We rekenen 25,- hondentoeslag per verblijf. En we vragen wel het chalet gestofzuigd achter te laten.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Wij beschikken helaas niet over les of leasepaarden.
Voor buitenritten in het Mastbos verwijzen we u graag door : http://www.stalhouderij-hetfjordenpaard.nl/ 06-52151327

Mocht u of uw gezelschap ons vooraf overlegde reglement niet nakomen of voor overlast zorgen voor ons of onze gasten zijn wij ten aller tijden bevoegd u te vragen per direct te vertrekken. Restitutie is in dit geval niet mogelijk!

Met gegronde reden is B&B Boomken’s Ranch bevoegd een boeking te annuleren.
Uiteraard krijgt u in dit geval het volledige bedrag vergoed. En wordt er meegedacht aan een passende oplossing.

Wij proberen het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Mocht er tijdens uw verblijf iets niet naar wens zijn, horen we het graag ter plaatse.
Zodat we er wellicht direct iets aan kunnen doen.