Praktische info / reglement

Info: B&B Boomken’s Ranch en Cabaña Bonanza

Wij willen graag dat uw verblijf naar uw verwachting is! Dat kan alleen als u weet wat u kunt verwachten.
We verzoeken u daarom het reglement te lezen.
Bij de bevestiging van de offerte/boeking tekent u dat u het reglement heeft gelezen en u hiermee akkoord gaat.

Wellness suite (Dit betreft een B&B accommodatie in onze woning. Geen honden toegestaan)

-Luxe wellness/bios suite met vloerverwarming die koelt in de zomer en verwarmt in de winter en regelbare ventilatie (Deze kamer bevindt zich in het souterrain) Minimale verblijfsduur is 1 nacht. We verhuren de suite van Ma, Di, Wo, Do, Vr (Za & Zo is de suite gesloten M.U.V. reeds geplaatste boekingen.)

De vermelde prijs van de wellness suite is incl. ontbijt BTW, gebruik badhanddoeken, badjassen opgemaakte bedden bij aankomst, Gratis parkeren, gratis wifi. Excl. toeristenbelasting 1.25 p.p.p.d.

Het chalet (Cabana Bonañza) U logeert in een luxe vakantie huisje met privé hottub op ons terrein van 35000M met uitzicht op onze paarden. Het chalet wordt verhuurd voor een weekend (Vr 16:00/Zo 12:00) Lang weekend (Vr 16:00/ma 10:30), week (Vr 16:00/Vr 10:30 of Ma 16:00/Ma 10:30) of midweek (Ma 16:00/Vr 10:30)

De vermelde prijzen van het chalet zijn incl. BTW, gebruik badhanddoeken. opgemaakte bedden bij aankomst, Gratis parkeren, gratis wifi. En exc. Eindschoomaak 50, hottub, honden toeslag en toeristenbelasting 1.25 p.p.p.d.

1 grote of 2 kleine honden zijn na overleg in het chalet van harte welkom. (Zie info gasten met honden.)

Inchecken in de Wellness/Bios suite en Cabana Bonanza kan tussen 16:00/18:00 (later inchecken alleen in overleg) 

De uitchecktijd is uiterlijk 10:30 M.U.V. gasten van Canana Bonanza op zondag. uiterlijk 12:00

We vragen u onze in/uit checktijden te respecteren. De B&B wordt door 1 persoon gerund. De tijd tussen de boekingen is hard nodig om de accommodaties weer gereed te maken. Naast de onderhoud van ons terrein en dieren.

De prijzen vermeld op de site zijn excl. toeristenbelasting. Deze bedraagt 1.25 p.p.p.d. Dit wordt apart vermeld op de factuur.

Reglement

1 A- Boeking. De huurovereenkomst is pas definitief na betaling. Na goedkeuring, ontvangt u automatisch de factuur per e-mail (“Money Bird”)U kunt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen via IDEAL betalen. (Ook last minute boekingen dienen vooraf betaald te zijn) Voor buitenlandse gasten waarbij met IDEAL betalen niet lukt u kunt het bedrag vooraf overmaken op IBAN: NL97.INGB.0006.8771.26 Bic code: INGBNL2A T.A.V. B&B Boomken’s Ranch o.v.v. uw naam.

1 B- Boekt u een kamer voor iemand anders? Hartstikke leuk. Maar we ontvangen wel graag de contact gegevens en verwachte aankomsttijd van de gast(en). Voorkeur gaat uit naar een kado-bon zodat de ontvanger zelf de datum en wensen kan doorgeven. 

1 C- Annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn er om te voorkomen dat we onnodig een accommodatie bezet houden en daarmee wellicht onnodig andere boekingsaanvragen moeten teleurstellen. *U kunt tot 21 dagen vooraf kosteloos annuleren/verzetten. Binnen 21 dagen voor aanvang reservering bent u 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Binnen 14  Dagen voor aankomst bent u het volledige bedrag verschuldigd. Binnen deze termijn is restitutie dus niet mogelijk. Dit omdat het zo kort vooraf lastig wordt de accommodatie nog te verhuren.
(We attenderen u om onnodige onkosten te voorkomen op een doorlopende reisverzekering!)

*Heeft u betaald met een creditcard en wilt u annuleren? Ook hiervoor gelden onze annuleringsvoorwaarden. En in dat geval zijn we i.v.m. transactiekosten genoodzaakt 15,- administratie kosten op het restitutie tegoed in mindering te brengen. 

1 D-De Hout gestookte hottub De hottub is alleen optioneel (vooraf) bij te boeken. U kunt bij uw reservering aangeven met of zonder hottub te willen boeken. U huurt de hottub van 19:00/23:00 Wij zullen deze voor u verwarmen zodat u alleen hoeft te genieten..

Badkleding is verplicht! Douchen voor gebruik is verplicht i.v.m. hygiëne. Deze faciliteit is (privé) te boeken voor beide accommodaties. Dus mits beschikbaar. Graag het bad verlaten voor 23:00 zodat wij deze kunnen afsluiten.

U mag de hottub dagelijks zelf verwarmen met hout. Dagelijks wordt er een kruiwagen hout voor u klaargezet. Houdt rekening met een stooktijd van minimaal 3 uur. (ligt aan de buiten temperatuur) Het water wordt na elk verblijf ververst. (Dus niet dagelijks)

1 E- Naakt/topless recreëren is op ons terrein niet toegestaan.

1 F- Finse Sauna hoort bij de faciliteiten van onze wellness-suite. En is niet toegankelijk voor gasten van het chalet. Deze is bij verblijf van 2 nachten 4uur aansluitend inbegrepen. Bij 1 nacht is dit 2 uur.

Info gasten B&B Boomken’s Ranch & Boomken’s Cabaña Bonanza

2 A- Om praktische redenen is het helaas niet mogelijk uw auto/bagage eerder dan de inchecktijd te komen brengen. Ons gehele terrein is afgesloten. U krijgt bij het inchecken een afstandsbediening, die u bij het uitchecken weer mag inleveren.

2 B- U logeert in onze B&B op ons afgesloten privé terrein aan huis. Om onze privacy en die van u, en de andere gasten te garanderen. Is het niet toegestaan “bezoek” te ontvangen tijdens uw verblijf.

2 C- Huurders dienen geluidsoverlast te voorkomen.

2 D- Eten laten bezorgen (“thuisbezorgd”) is om praktische redenen niet mogelijk/toegestaan.

2 E- Er mag binnen niet gerookt worden. As en peuken graag buiten in de asbak.

2 F- Het is niet toegestaan in de wei/stal van de dieren te komen.

2 G- I.V.M. trap treden is onze B&B niet geschikt voor mindervaliden.

2 H- We runnen een luxe wellness B&B speciaal voor volwassenen. We zijn dus niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

2 I- In geen geval achten wij ons aansprakelijk voor verlies of diefstal of beschadiging van uw bezittingen.

2 J- U bent tijdens uw verblijf verantwoordelijk voor de sleutel en afstandsbediening van de poort. Ook bent u verantwoordelijk deze bij vertrek achter te laten. Mocht deze zoek raken zullen de kosten van vervanging (80,-) in rekening worden gebracht.

2 K- Er kan altijd iets stuk gaan tijdens uw verblijf. Dit gebeurd meestal per ongeluk! Maar u bent wel verplicht dit te melden! Mocht direct na uw verblijf geconstateerd worden dat er onverhoopt iets beschadigd zijn, stuk gegaan of vermist worden worden de kosten voor vervanging/reparatie hiervan bij u gedeclareerd!

2 L- Om bovenstaande redenen is Massageolie helaas niet toegestaan in onze B&B. Om olie op de meubelen en het bedlinnen te voorkomen!

3 A- B&B Boomken’s Ranch en eigenaresse (Sandra van Gils) is op geen enkele manier aansprakelijk in geval van nep boekingen via bijvoorbeeld sociale media of nep website! Wij hebben altijd eerst persoonlijk contact voor onze gasten inchecken.

3 B- Alle gasten zijn verplicht een nachtregister in te vullen en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. (Zoals verplicht in elke verblijfsrecreatie)   


De e-choppers Voor de huur dient u boven de 18 te zijn,  in het bezit te zijn van een rijbewijs. Een helm is verplicht (inbegrepen) Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor huurdata. Binnen deze termijn is restitutie niet mogelijk. Omdat het dan lastig wordt de scooters alsnog te kunnen verhuren.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Info voor gasten met honden
Uw hond (1 grote of 2 kleine) is na overleg van harte welkom in het chalet. (Met uitzondering voor reuen van eind Oktober/half November i.v.m. met onze hond die dan loops is.)   

In het chalet is een restaurantlijst aanwezig met daarop aangegeven waar honden welkom zijn en een info map met alle praktische info, hond vriendelijke restaurantlijst en losloopgebieden.

-U heeft een privé omheinde tuin (120cm. h.) Op ons terrein van 35000m. Onze tuin grenst een stukje aan die van het chalet. Deze is ook omheind om te voorkomen dat de honden elkaar zonder toezicht treffen. Onder het chalet is het afgezet met schapengaas.

-Honden dienen; behandeld tegen vlooien/teken te zijn.

-Honden mogen uiteraard niet op het bed slapen!! i.v.m. hygiëne en beschadiging van ons beddengoed. Graag de bank goed afdekken als de hond op de bank slaapt. En hem afdrogen als hij vies en nat is voor u hem binnen laat.

-Buiten uw privé tuin op ons terrein mag uw hond alleen los als u er zelf bij bent. Dit om te voorkomen dat honden in de wei bij onze dieren komen en om ongemak van de andere gasten te voorkomen.

-Als vanzelfsprekend dient uw hond niet voor overlast te zorgen.

-Honden mogen niet alleen achterblijven in het chalet of tuin als u ons terrein verlaat. (Dit voor het welzijn van uw dier en om mogelijke schade, overlast te voorkomen.) Het is uiteraard geen probleem als de hond(en) in het chalet/tuin zijn als u geniet van een avondje hottub.

-Als vanzelfsprekend moet ontlasting in de tuin worden opgeruimd.

-U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die uw dier veroorzaakt.

We rekenen 25,- hondentoeslag per verblijf. En we vragen wel het chalet gestofzuigd achter te laten.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Wij beschikken helaas niet over les of leasepaarden.
Voor buitenritten in het Mastbos verwijzen we u graag door : http://www.stalhouderij-hetfjordenpaard.nl/ 06-52151327

Mocht u of uw gezelschap ons vooraf overlegde reglement niet nakomen of voor overlast zorgen voor ons of onze gasten zijn wij ten aller tijden bevoegd u te vragen per direct te vertrekken. Restitutie is in dit geval niet mogelijk!

Met gegronde reden is B&B Boomken’s Ranch bevoegd een boeking te annuleren.
Uiteraard krijgt u in dit geval het volledige bedrag vergoed. En wordt er meegedacht aan een passende oplossing.

Wij proberen het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Mocht er tijdens uw verblijf iets niet naar wens zijn, horen we het graag ter plaatse.
Zodat we er wellicht direct iets aan kunnen doen.

We houden ons ten aller tijden aan dit reglement. Deze regeltjes zijn nodig om ons en onze gasten te beschermen en zo de kwaliteit te kunnen bieden die onze gasten van ons gewend zijn.

Dit reglement geldt dus voor iedereen. Zonder uitzonderingen! Dat zouden wij namelijk niet eerlijk vinden naar de andere gasten. 


  • KvK: 57203474
  • Btw: NL001804321B51